dijous, 4 de setembre del 2014

ESPAIS

En totes les aules i espais de treball, en destaca la seva lluminositat i el goig de poder contemplar el Pirineu . 

L'escola consta de dos edificis, en un d'ells s'ubiquen les aules d'Educació Infantil ( P3, P4 i P5), i lavabos i en l'altre edifici projectat pel prestigiós arquitecte Bartomeu Agustí, hi ha ubicades les altres aules d'Educació Primària i altres espais :

- A la planta baixa hi ha la cuina i el menjador, tres aules de primària (1r.,2n. i 3r.), la sala de mestres, l’aula de ciències, l’aula d’idioma, l’aula d’educació especial , l’aula d’acollida i lavabos.
- A la planta de dalt s’hi arriba per una àmplia rampa de fusta, que fa que l’escola estigui adaptada i així ens estalviem els graons. Hi ha secretaria i direcció , les aules de 4t, 5è i 6è, de primària, la biblioteca, l'aula de música, el despatx de l’administrativa i els lavabos.
- A dalt de tot , i guiat per una escala de cargol hi tenim l’arxiu de l’escola.
Tots aquests espais els distribueix un ampli i acollidor passadís.
Pel que fa a la zona d’esbarjo podem gaudir d’un ampli pati, repartit i envoltant a l’edifici. També hi ha un espai, on hi ha instal·lats entreteniments dedicats al més petits de l’escola. En el pati , també hi ha un sector que s’hi pot practicar el bàsquet i el futbol. I al darrera de l’edifici s’hi pot jugar al voleibol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

escola doctor robert